marți, 21 august 2012

Si pentru ca sunt tatic si imi fac griji noi am gasit un articol depsre mancarea raw vegam pentru bebelusi...

 

2 comentarii:

  1. M'da !!dupa ce ai tai,ai vostri ,v-au crescut cu carnita, cu miere,cu oua [adevarate]cu laptic de la Mitzi si Joiana ,,copilul cu ce ti-a gresit ?Sau ce greseli ati facut ,de-ti tre' sa-l cresti cu alde borhoturi si papaciocarii???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In anii 70 fiind si la tara carnea era o raritate pe masa, nici oua nu mancam prea multe ca nu aveam decat 10 gaini in curte. Intr-adevar miere am mancat multa, lapte la fel - putin, era scump si eram 3 apoi 4 copii. In timpul lui ceausescu s-a trait greu la tara, oamenii nu mai aveau pamant, cereale nu se gaseau de vanzare, aveam cota la cooperativa de porc, gaini, oua.
      Cum crezi ca ar fi sa ii dau copilului carne de pasare care e o mizerie, oua care nu mai au nici un gust? Sau cremvusti, salamuri, mici si alte deseuri care se numesc din pacate alimente si care nu mai contin aproape de loc carne, ci colcaie de soia, cazeina, potentiatori de gust si aroma si alte chimicale.
      Din fericire mai iau de la tara cate un pui, iau oua, vara si toamna fac gradina de legume.
      Am vazut la Sebi o ignoranta totala fata de bucatile de friptura de pe masa sau la mici, dar daca vede un brocoli, conopida, mar, etc imediat le cere si le manaca cu pofta!
      Mai citeste lucruri despre nutritia echilibrata si sanatoasa si mai vorbim apoi.

      Ștergere